Schaduw

5. Leveringen/verzendtermijnen

5.1 Leveringen vinden wereldwijd plaats indien gewenst.

5.2 De verzendtijd bedraagt normaal gesproken 1 – 3 werkdagen nadat de verschuldigde betaling van consument door WheelsOnScale.com ontvangen is. De verzendtijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn.

5.3 De consument is verplicht de gekochte producten af te nemen op het moment waarop hem deze ter beschikking staan.

5.4 Retourneren van artikelen is uitsluitend mogelijk na overleg, zonder voorafgaand overleg worden retouren niet geaccepteerd. Indien er geen schade aan ten grondslag ligt zijn de verzendkosten altijd voor de koper. Speciaal voor klant bestelde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. 

 

6. Schade/aansprakelijkheid

6.1 WheelsOnScale.com is niet aansprakelijk voor de eventuele schade aan originele verpakking van de verzonden producten, daar deze schade ontstaan kan zijn door de verzending van het product en WheelsOnScale.com deze verzending uit handen geeft aan PostNL.

 

7. Klachten

7.1 Indien consument een klacht heeft omtrent het geleverde, zal er in nader overleg met consument naar een passende oplossing gezocht worden.

7.2 WheelsOnScale.com behoudt het recht om eventueel geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de klant (anders dan die van WheelsOnScale.com of de leverancier van het product) is beschadigd.


Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Copyright © 2015 WheelsOnScale.com | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Cookie statement

Bezoek Wheelsonscale.com op ShopMania